Kranjska gora Kranjska gora

Novice

Vesele praznike in srečno v 2023 želimo!

( 23. 12. 2022 )
Naslednja Zlata lisica bo svoj jubilej praznovala v Mariboru. Tam, kjer se je pričela pisati zgodovina tega tekmovanja. Do takrat pa vas prisrčno vabimo, da se nam pridružite 7. in 8. januarja, ko bomo v Krajnsko Goro ponesli Štajersko vnemo in veselje.

 

Letošnja, 59. Zlata lisica je nekaj zelo posebnega. Ne samo zato, ker bomo v naslednjem letu obrnili nov list in praznovali 60. Zlato lisico, temveč predvsem zato, ker je že od samega začetka znano, da bo 59. Zlata lisica v Kranjski Gori. Dejstvo je, da smo v preteklih letih predvsem zaradi pomanjkanja snega imeli v Mariboru nemalo težav. Vendar pa smo v letošnjem letu naredili velik premik in verjamem, tako kot celotna naša ekipa, da bo 60. Zlata lisica v Mariboru, pod obronki Pohorja – tam, kamor spada.

 

Kljub temu, da prihodnje leto ponovno gostujemo, gre vsa zahvala celotni mariborski ekipi, ki s svojo vztrajnostjo in požrtvovalnostjo dela vse, da lahko prvi vikend po novem letu pričakujemo odlični tekmi za svetovni pokal. In verjamem, da bodo vse smučarke zadovoljne s progo in celotno organizacijo. Hvala tudi Smučarski zvezi Slovenije za zaupanje in ASK Kranjska Gora za pomoč pri izvedbi tekmovanja. Skupaj nam bo ponovno uspelo.

 

Naslednja Zlata lisica bo svoj jubilej praznovala v Mariboru. Tam, kjer se je pričela pisati zgodovina tega tekmovanja. Do takrat pa vas prisrčno vabim, da se nam pridružite 7. in 8. januarja, ko bomo v Krajnsko Goro ponesli Štajersko vnemo in veselje.

 

Želim vam lepe in mirne praznike ter nepozaben spust v leto 2023.

 

Gregor Lednik, generalni sekretar 59. Zlate lisice, predsednik ASK Branik

Nazaj na seznam