Kranjska gora Kranjska gora

Novice

Podpis sponzorskih pogodb

( 18. 11. 2019 )
Dne 15.11.2019 je bila v hotelu Arena sklicana novinarska konferenca ob podpisu sponzorskih pogodb z generalnim sponzorjem 56. Zlate lisice Zavarovalnico Sava d.d. in generalnim pokroviteljem NLB d.d.

Dne 15.11.2019 je bila v hotelu Arena sklicana novinarska konferenca ob podpisu sponzorskih pogodb z generalnim sponzorjem 56. Zlate lisice Zavarovalnico Sava d.d. in generalnim pokroviteljem NLB d.d..
Na tiskovni konferenci sta bila prisotna predsednika obeh družb. 

Ob podpisu je g. David Kastelic, predsednik uprave zavarovalnice Sava d.d. izjavil:
»To je najpomembnejši dogodek za to regijo, eden največjih športnih dogodkov v državi. Prepričan sem, da bo to ponovno praznik športa, praznik veselja, dogodek, na katerega bomo ponosni Štajerci, Slovenci in seveda tudi sponzorji.»

Prav tako je podal svojo izjavo ob podpisu predsednik uprave NLB g .Blaž Brodnjak:
»NLB je tudi po privatizaciji slovenska banka in nam pogled seže čez Trojane. Po tem, ko smo podprli 100-letnico SNG v Mariboru, je to dodatna gesta, s katero povemo Štajerski, da imamo tukaj zelo velike ambicije in da kot vseslovenska institucija razumemo izzive tudi lokalnih okolij. Načrtujemo, da bomo pripeljali veliko poslovnežev iz regije na ta dogodek in z njimi promovirali regijo in slovensko gospodarstvo.» 

Na tiskovni konferenci so bile v nadaljevanju podane informacije o stanju projekta – g. Srečko Vilar:
»Vse službe začenjajo na polno delati, čeprav je gospodarski odbor pod vodstvom Triva Krempla veliko dela že opravil. Zastavili so si kar lep program in mu zelo uspešno sledijo. Začeli smo aktivnosti v vseh odborih, kar pomeni, da se tehnični odbor vključuje v priprave na stadionu in zgornjem delu proge od odstranjevanja kamenja do čiščenja podrasti. Z vsem tem smo zelo zadovoljni, pričakujemo tudi padec temperature. 
 

Nazaj na seznam