Novice

Zlata lisica stalnica v koledarju FIS

( 11. 01. 2016 )
Znani mariborski termini do sezone 2019/20

Prizorišče Svetovnega pokala v Mariboru je v mesecu septembru obiskal direktor Svetovnega pokala za tehnične discipline pri ženskah Markus Mayr, ki je opravil redno poletno inšpekcijo. Pohvalil je izvedbo 51. Zlate lisice in odlično navijaško vzdušje v areni snežnega stadiona. ”Tako veliko število gledalcev in to tudi kljub dežju v nedeljo, to je prava potrditev tradicionalnosti in priljubljenosti Zlate lisice,” je mariborsko tekmovanje pohvalil predstavnik FIS. Prav tako je pohvalil tudi proces prenove tekmovanja in pomladitve v organizacijski ekipi.

Generalni sekretar OK Zlate lisice Srečko Vilar se je poleti udeležil redne seje Odbora za svetovni pokala v Zuerichu, kjer so potrdili koledar za tekočo sezono in obravnavali osnutek koledarja za prihodnje sezone. Leta 2017 bo mariborsko tekmovanje za svetovni pokal 7. in 8. januarja, leta 2018 6. in 7. januarja, leta 2020 pa 15. in 16. februarja.

Srečko Vilar: ” Zlata lisica ostaja stalnica v koledarju FIS. Dobili smo pohvale za izvedbo 51. Zlate lisice in podpisali pogodbo o poletni inšpekciji ter tripartitno pogodbo o izvedbi tekmovanja med FIS, SZS in OK Zlata lisica.”

Nazaj na seznam