Kranjska gora Kranjska gora

Novice

Podpis pogodbe z generalnim sponzorjem Zlate lisice

( 12. 12. 2007 )
ZM - že 17 let z Zlato lisico

Zavarovalnica Maribor bo tudi na 44. Zlati lisici generalni sponzor, kar jo že sedemnajsto leto najtesneje povezuje s to največjo mariborsko športno prireditvijo. Pogodbo o generalnem sponzorstvu Zlate lisice sta danes svečano v hotelu Arena v ciljni areni mariborskega snežnega stadiona podpisali predsednik uprave Zavarovalnice Maribor Drago Cotar in direktor smučarskega kluba Branik Drago Rataj.

"Do konca leta pričakujemo ugodne snežne razmere, tako da bomo do takrat lahko že pripravili progo," je povedal Drago Rataj, ki se je še posebej zahvalil sponzorju, ki že tako dolgo pomaga Zlati lisici. "Brez pomoči sponzorjev, ki so v veliki prepoznavnosti in odmevnosti Zlate lisice našli tudi svojo trženjsko priložnost, takšne prireditve seveda ne bi mogli izvesti. Stroške 44. Zlate lisice ocenjujemo na okvirno milijon evrov."

"Spodaj še ni snega, toda v zgornjem delu progo že intenzivno pripravljamo," pa je povedal Gorazd Bedrač, vodja tekmovanja in predsednik SK Branik. "Hkrati kot vedno pripravljamo tudi rezervne variante, tokrat imamo kar dve, zgornjo progo pod Bellevuejem in novo veleslalomsko progo pod sedežnico Poštela."

Nazaj na seznam